17 Mayıs 2014 Cumartesi

ARDA TURAN'LI ATLETİCO MADRİD MUTLU SONA ULAŞTI

NOU CAMP STADINDA OYNANAN LİGİN SON MAÇINDA,BARCELONA İLE 1-1 BERABERE KALAN ATLETİCO MADRİD,18 YIL ARADAN SONRA LA LİGA'DA 10.KEZ İSPANYA ŞAMPİYONU OLDU.T23.dakika'da Arda Turan sakatlanarak oyunu terk etti.
İspanya,La Liga'nın son haftasında Barcelona deplasmanına Şampiyonluk için çıkan Atletico de Madrid istediğini aldı ve 18 yıl aradan sonra La Liga'da İspanya Şampiyonluğuna ulaştı.
Milli Futbolcumuz Arda Turan'ın ilk 11'de başladığı ve 23.dakika'da sakatlanarak yerini Garcia'ya bıraktığı maçta Atletico Madrid, Barcelona ile 1-1 berabere kaldı ve puanını 90'a çıkartarak,2013 - 2014 Futbol Sezonunda İspanya Şampiyonluğuna ulaştı...
Tarihinde 10.kez mutlu sona ulaşan Atletico Madrid,La Liga'da son Şampiyonluğunu 1996 yılında kazanmıştı...
Maçın 33.dakikasında ev sahibi Barcelona Alexis Sanchez'in attığı golle 1-0 öne geçti...
İlk yarı soyunma odasına ev sahibi takım Barcelona 1-0 önde gitti.İkinci yarının 49.dakikasında Gabi'nin sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda,Barcelona ceza sahasının içinde topa çok iyi yükselen Godin kafa vuruşuyla skora denge getiren golü attı.1-1 karşılaşmada başka gol olmayınca Atletico de Madrid deplasmanda Nou Camp stadında,18 yıl aradan sonra 10.kez mutlu sona ulaşarak,La Liga'da İspanya Şampiyonu oldu.
                                   SELİM AÇAN
                             www.tunaspor.com
  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder