31 Mayıs 2014 Cumartesi

HOLLANDA MİLLİ TAKIMI AÇIKLANDI

HOLLANDA A MİLLİ FUTBOL TAKIMI'NIN 12 HAZİRAN'DA BREZİLYA'DA BAŞLAYACAK OLAN FİFA 2014 DÜNYA KUPASI ADAY KADROSU AÇIKLANDI.

Teknik Direktör Louis Van Gaal'in belirlediği 23 kişilik aday kadroda,Galatasaray'lı Wesley Sneijder ile Fenerbahçe'li Dirk Kuyt'ta yer alıyor.
Brasıl 2014 Dünya Kupasında,İspanya,Şili ve Avusturalya ile aynı grupta yer alan Portakallar'ın 23 kişilik aday kadrosu şu isimlerden oluşuyor.
KALECİLER: Jasper Cillesen (Ajax),Tim Krul (Newcastle United),Michel Vorm (Swansea City)
DEFANS: Bruno Martins İndi (Feyenoord),Daryl Janmaat (Feyenoord),Terence Kongolo (Feyenoord),Stefan de Vrij (Feyenoord),Joel Veitman (Ajax),Ron Vlaar (Aston Villa),Paul Verhaegh (Augsburg),
ORTA SAHA: Wesley Sneijder (Galatasaray),Nigel de Jong (Milan),Daley Blind (Ajax),Jordy Clasie (Feyenoord),Leroy Fer (Norwich City),Jonathan de Guzman (Swansea City),Georginio Wijnaldum (P.S.V)
FORVET: Robin Van Persie (Manchester United),Arjen Robben (Bayern Münih),Jeremain Lens (Dinamo Kiev),Dirk Kuyt (Fenerbahçe),Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04),Memphis Depay (P.S.V
Rotterdam'da Gana Milli Takımı ile karşılaşacak Hollanda Milli Takımı,son hazırlık maçını 4 Haziran'da Galler Milli Takımı ile yaptıktan bir gün sonra Brezilya'ya uçacak.
 SELİM AÇAN
www.pasalihaber.com   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder