6 Haziran 2014 Cuma

ARDA TURAN:"BAŞKANIM HİZMETLERİNİZE MİNNETTARIM."


Milli Futbolcumuz Arda Turan,Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'i makamında ziyaret etti.

 İspanya'nın Atletico Madrid Takımında Futbol hayatını sürdüren Milli Futbolcumuz Arda Turan,bu sezon La Liga'da Atletico Madrid'le yaşadığı İspanya Lig Şampiyonluğunun ardından,ayağının tozu ile doğduğu topraklar olan Bayrampaşa'ya gelerek,Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'i makamında ziyaret etti.

Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette,Başkan Aydıner ve Arda Turan,Futbol üzerine,Milli Takım üzerine ve La Liga'da Atletico Madrid Takımı ile yaşadığı son Şampiyonluk üzerine uzun,uzun sohbet ettiler.
 
"DOĞDUĞUM TOPRAKLARA,BAYRAMPAŞA'YA YAPTIĞINIZ HİZMETLERDEN DOLAYI MİNNETTARIM."
İspanya'da oynadığı Atletico Madrid Kulübünün şampiyon olmasından dolayı,Başkan Atila Aydıner Milli Futbolcumuz Arda Turan'ı tebrik ederek, "Arda Kardeşimiz İlçemiz Bayrampaşa'yı ve Ülkemiz Türkiye'yi,Avrupa'da en iyi şekilde temsil ediyor ve bizleri gururlandırıyor.Bayrampaşa'mızda yeni yeni Arda Turanlar çıkarmak için,Arda Turan Spor Tesisini Türk Futbolunun ve gençlerimizin hizmetine sunduk."dedi.
Arda Turan'da yeniden Bayrampaşa Belediye Başkanı seçilen Atila Aydıner'i tebrik ederek,yeni dönemde başarılar diledi.
Milli Futbolcumuz Arda Turan,Bayrampaşa şeref defterine,"Sayın Başkanım,doğduğum topraklara Bayrampaşa'ya yaptığınız hizmetlerden dolayı minnettarım.Her zaman Ülkemize ve Bayrampaşa'ya hizmet etmek dileği ile,"diye yazdı.Ziyaretin sonunda Başkan Aydıner,Milli Futbolcumuz Arda Turan'a kahve takımı hediye etti.

                                                            SELİM AÇAN                                                                                                                   www.tunaspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder